Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Londerzeel stunt tegen leider FCV Dender

 

Londerzeel stunt tegen leider FCV Dender

In de 3de klasse van het voetbal heeft Londerzeel leider FCV Dender verslagen met 1-0.

Londerzeel heeft het nieuwe jaar fantastisch ingezet. De thuisoverwinning tegen leider Dender is voorlopig de kers op de taart. Dender is immers de productiefste ploeg van de reeks met 52 gemaakte doelpunten. Bovendien slikt het met 23 treffers de minste tegengoals van allemaal.

Maar de leider was zondag na het doelpunt van Sander Van Eyck even het noorden kwijt. In een spannende tweede helft ging FCV Dender nog op zoek naar de gelijkmaker maar die pogingen bleven onbenut. De wedstrijd eindige dus in het voordeel van Londerzeel.  Door de opmars van de laatste weken (18 op 21) klimt Londerzeel naar de achtste plaats van de rangschikking op 7 punten van leider Dender. Een plaats in de top 5 is zeker nog een haalbare kaart voor Londerzeel. Het verschil met Sp. Petegem (5) en Oudenaarde (4) bedraagt nog amper 3 punten. Een uitgebreid verslag en reacties vanavond in RINGtv-Sport.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.