Opnieuw verlies voor KVW Zaventem

maa 10 nov 2014

Het gaat van kwaad naar erger met KVW Zaventem. De tweedeklasser stond gisteren voor een zespuntenmatch tegen die andere nieuwkomer in tweede klasse, Patro Eisden. Beide ploegen bengelden onderaan het klassement en hadden de punten broodnodig, maar het was Patro Eisden dat met de overwinning ging lopen.

Patro trok de match meteen naar zich toe. Na amper zes minuten kopte Janssen de bal mooi binnen. Zes minuten later kon Stefani zomaar de 0-2 op het bord zetten, na een fout in de Zaventemse verdediging. In de laatste minuut van de eerste helft wist Zaventem toch wat weerwerk te bieden. Van den Heuvel dook na een vrije trap op voor doel en trapte de 1-2 binnen.

Zaventem speelde een betere tweede helft, maar voetbalde weinig kansen bij mekaar. Het bleef dus 1-2. De verslagenheid bij de thuisploeg is groot, want bij een strijd voor het behoud is elk punt van levensbelang.