Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Sportoverzicht 18 & 19/04

Sportoverzicht 18 & 19/04

Weinig opbeurende uitslagen van de voetbalploegen uit onze regio. Enkel in 4de B slaagden Pepingen en Sterrebeek erin om de 3 punten in de wacht te slepen. In het volleybal heeft Asse-Lennik dan weer getoond dat het klaar is voor de finale van de play-offs tegen Roeselaere.

Volleybal 

In de play-offs van het volleybal won Asse-Lennik op de laatste speeldag met 3-0 van Roeselaere. Setstanden waren 25-22, 25-23 en 26-24. Beide teams waren al zeker van een finaleplaats. In de stand nadert Asse-Lennik tot op 3 punten van leider Roeselaere.

Voetbal 

In 2de nationale kreeg Zaventem een 7-0 pandoering te verwerken op het veld van Oud-Heverlee Leuven. Zaventem bengelt onderaan het klassement met amper 14 punten en zakt volgend seizoen naar 3de klasse.

In 3de nationale A verloor Londerzeel met 3-1 van Oudenaarde. In de stand staat Londerzeel 9de op 22 punten van leider Koksijde.

In 3de nationale B raakte Grimbergen niet verder dan een 0-0 gelijkspel tegen Hoogstraten. Ook Diegem-Turnhout eindigde op 0-0. Grimbergen staat 14de, Diegem 15de.

In 4de B heeft Tempo Overijse met 4-1 verloren op het veld van Sterrebeek. Bij winst kon Tempo kampioen worden in 4de B. Maar de champagne blijft voorlopig in de koelkast. In de stand blijft Tempo weliswaar leider maar door de nederlaag nadert achtervolger Franc Borains tot op 2 punten. Dat won vanmiddag met 1-2  op het veld van Acrenoise. Een uitgebreid verslag krijg je morgen in RINGtv-Sport.

Nog in 4de B won Pepingen met 0-1 van Ganshoren. Wolvertem verloor met 1-0 van Solrezienne. Pepingen staat nu 6de, Sterrebeek 9de en Wolvertem is 10de in het klassement.

Maandag in RINGtv-Sport

In RINGtv-Sport krijg je een verslag van de wedstrijd Sterrebeek-Overijse. We trekken naar 3de provinciale waar Oetingen de champagne mocht bovenhalen als het won van Zuun maar het werd een 1-5 nederlaag. We volgen de voorbereidingen van de Sint-Genesius turngroep voor het BK trampoline. En tot slot trekken we naar de loopomloop in Dilbeek. Afspraak maandag na het nieuw op RINGtv.