Sterrebeek verbaast

zon 13 jan 2019

In eerste provinciale stond het duel tussen Grimbergen en Sterrebeek vanmiddag op het menu. Twee teams die vorig seizoen degradeerden en waar het ook dit seizoen niet lekker draait.

Na een half uur kwam Sterrebeek via De Becker 0-1 voor. Na de rust kwam Grimbergen een pak sterker uit de kleedkamer en dat resulteerde na vijf minuten in een tegendoelpunt van Sotha. Maar de Grimbergse vreugde was echter van korte duur. Eylenbosch kopte snel daarna een ongevaarlijke vrije trap knap voorbij zijn eigen doelman en zo kwamen de bezoekers uit Sterrebeek tot hun verbazing voor een tweede keer op voorsprong. Wat later hingen de bordjes weer gelijk na een kopbal van Addo.

In een spannende slotfase ging Grimbergen wanhopig op zoek naar de overwinning maar de jonge garde van Sterrebeek hield stand. De bezoekers sleepten tot verbazing van vriend en vijand een verdiend punt uit de brand. Grimbergen stuntte vorige week tegen Linden maar liet vanmiddag kostbare punten liggen tegen de hekkensluiter.