Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Tempo Overijse zet Londerzeel opzij

 

Tempo Overijse zet Londerzeel opzij

In tweede amateurklasse van het voetbal heeft Overijse de drie punten gepakt tegen Londerzeel. Tempo won met 1-3.

 

Overijse is de competitie gestart met een matige 6 op 15. Londerzeel telde vier punten meer, maar op het veld was daar niets aan te merken. De thuisploeg startte zwak aan de wedstrijd en zette te weinig druk op de man in balbezit. Fariat kopte aan de tweede paal de bal terug voor doel. De vrijgelaten Benazzi hoefde maar binnen te tikken: 0-1. Londerzeel werd ook na die openingstreffer niet wakker. Drie minuten later maakte Weynants er 0-2 van. Londerzeel herpakte zich na rust. Van Eyck kopte een afgemeten voorzet prachtig overhoeks binnen: 1-2.  Londerzeel verbruikte veel energie, maar de 2-2 bleef uit. Overijse loerde op de tegenaanval en dat lukte net voor affluiten: Benazzi maakte z’n tweede doelpunt van de middag. Overijse won verdiend met 1-3 op het veld van Londerzeel.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.