futsal_hallegooik_2015_2.jpg

“Halle-Gooik is één van de strafste ploegen van het land”, zegt Carello

8 jaar geleden

Het vernieuwde Futsal Project Halle-Gooik is klaar voor het Europees avontuur. Vrijdag en zaterdag spelen ze in Moldavië voor een plek in de Champions League. 

In het kwalificatietoernooi voor de Champions League neemt Halle-Gooik het vrijdag op tegen Yerevan (Armenië) en zaterdag tegen Chisinau (Moldavië). De galawedstrijd vorige vrijdag tegen Baku United uit Londen was de laatste grote test voor het Europees avontuur”. Halle-Gooik won die met 3-1. “We hebben nog vier trainingen om nog enkele zaken te verbeteren, zodat we echt goed voorbereid zijn. Maar ik ben alvast tevreden met de voorbereiding. De club heeft er alles aan gedaan en de spelers vertalen dat op het veld. We zijn klaar!”, aldus coach André Vanderlei.

De wedstrijd tegen Baku United was ook de kans om kennis te maken met de nieuwe spelers. Vooral de van het Italiaanse Lazio Roma overgekomen Manfroi toont zich met enkele knappe schoten op doel. “Ik vind dat we een heel sterke ploeg hebben. Het project van Halle-Gooik spreekt mij in ieder geval aan”, aldus Manfroi. Ook die andere nieuwkomer Leo Carello is ervan overtuigd dat Halle-Gooik één van de strafste ploegen is in ons land.