tempo2.jpg

Tempo Overijse wint verdiend van Woluwe-Zaventem met 0-2

zon 4 okt 2015

In 3de klasse B won Tempo Overijse met 0-2 van Woluwe-Zaventem. Overijse was de dominante ploeg in deze partij. Doelpuntenmakers van dienst waren Janssens en Vander Elst. Een uitgebreid verslag krijgt je morgen in RINGtv-Sport. Hieronder vind je alvast de uitslagen van de andere ploegen uit onze regio. 

In 3de klasse A van het voetbal heeft Aalst met 3-1 gewonnen van Londerzeel. Londerzeel staat 9de op 10 punten van leider St.-El.-Winkel.

In 3de klasse B won Tempo Overijse met 0-2 van Woluwe-Zaventem (zie foto's). Grimbergen haalde het met 1-0 van KVK Tienen. Diegem kreeg een 5-1 pandoering te verwerken op het veld van FC Luik. In de stand klimt Tempo Overijse naar de 10de plaats. Het heeft nu 6 punten minder dan leider Oosterzonen. Diegem staat laatste maar ook Grimbergen en Woluwe-Zaventem vertoeven nog steeds in de kelder van 3de klasse B.

In 4de klasse A van het voetbal is Pepingen niet verder geraakt dan een 1-1 gelijkspel tegen Ronse. In de stand klimt Pepingen voorlopig naar de 9de plaats.

In 4de klasse B won Halle met 0-2 van Leopold Ukkel. Wolvertem verloor met 1-4 van RC Charleroi-Fleurus. En ook Sterrebeek verloor zijn partij met 3-2 van Francs Borains. Halle staat nu 6de met 10 punten. Dat zijn er 9 minder dan leider OC Charleroi. Wolvertem staat 10de met 8 punten, Sterrebeek 12de met 7 punten.  

Futsal

FP Halle-Gooik heeft de laatste wedstrijd tegen Athene in de Main Round van Uefa Cup Futsal met 8-1 gewonnen. Met deze overwinning hebben onze regiogenoten zich ook geplaatst voor de laatste 16. (Lees ook: ‘Halle-Gooik plaatst zich voor de laatste 16 Uefa Cup Futsal’)

Basketbal

In het basketbal heeft BAVI Vilvoorde in divisie 2A nipt met 86-83 gewonnen van BBC Latem-De Pinte. BAVI blijft echter voorlaatste in de stand met 7 punten. Maar de overwinning is in ieder geval een opsteker. Vorige week nog werden de Vilvoordenaars zwaar vernederd met 72-49 op het veld van Wevelgem.