vlcsnap-2015-09-24-15h11m08s70.png

Wordt Sarah uit Asse een nieuwe K3?

don 24 sep 2015

Sarah Bossuwé uit Asse is goed op weg om een nieuwe K3 te worden. Vorige week maakte ze een geslaagde auditie op VTM.

“Die auditie was super spannend. Ik heb immers nog nooit gezongen voor een publiek. Bovendien was het zeer warm die dag en moest ik door technische problemen zeer lang wachten. En dat is allemaal niet bevorderlijk voor de zenuwen”, glimlacht Sarah Bossuwé. “Het was in ieder geval een wauw-gevoel. Ik heb zo vaak opgekeken naar mijn jeugdidolen Gert en K3. En nu waren de rollen omgekeerd. Ik moest voor hen zingen en zij keken naar mij. Het is fantastisch dat ik dit mag meemaken”, aldus Sarah.

Haar deelname aan het programma is sowieso al een overwinning. 6081 meisjes schreven zich immers  in voor 'K3 zoekt K3'. 100 daarvan mochten auditie doen. Sarah zit nu bij de laatste 30. De kans dat iemand uit onze regio bij de nieuwe K3 zit dus wordt steeds groter.

Sarah is eigenlijk master in de communicatiewetenschappen. Ze kan niet alleen zingen maar ook dansen. Vorige jaar richtte ze in Asse immers een eigen dansschool op: Dansstudio Sarah.  Die telt intussen al zo’n 150 leerlingen. En het spreekt voor zich dat die massaal supporteren voor Sarah. Een uitgebreide kennismaking met deze potentiële K3 zie je vanavond in KrisKras op Ringtv.