productie2.jpg

150 Ternatse performers klaar voor productie rond wereldoorlog

zon 1 nov 2015

In Ternat wordt er momenteel druk gerepeteerd voor de productie ‘STUK, een klein geluk in een grote oorlog’. Zes verschillende cultuurverenigingen en 150 performers uit verschillende disciplines beklimmen daarbij het podium. 

Op vrijdag 6, zaterdag 7 en zondag 8 november wordt ‘STUK, een klein geluk in een grote oorlog’ uitgevoerd in het Sportcentrum. STUK is een theatervoorstelling met live muziek. CC De Ploter, de harmonie Musikalo, Toneel Tijl Ternat, de koren Eigenwijs, Vivace en het kinderkoor en de dansacademie sloegen hiervoor de handen in elkaar. Het zal dus een uniek herdenkingsmoment worden rond de eerste wereldoorlog waarbij meer dan 150 performers op het podium zullen staan. 

De voorstellingen van vrijdag, zaterdag en zondagnamiddag waren zo snel uitverkocht dat er een extra voorstelling is gepland op zondag om 11 uur. Ook daarvoor loopt de ticketverkoop als een trein. En terecht. Deze voorstelling zal de 1600 toeschouwers naar het nekvel grijpen. Niet in het minst door de schitterende acteerprestaties. Maxine is 13, ze speelt één van de hoofdrollen. Ze praat heel de tijd in het Duits. 
 
STUK, EEN KLEIN GELUK IN EEN GROTE OORLOG
Van 6 tot en met 8 november
Sportcentrum Ternat