baetens.jpg

Ster voor Veerle Baetens op Filmfestival Oostende

maa 14 sep 2015

Actrice Veerle Baetens uit Overijse krijgt vanavond een ster op de zeedijk van Oostende. Ze krijgt die ster naar aanleiding van het Filmfestival Oostende voor haar Franse debuut in ‘Un début Prometteur’.

De film wordt vanavond voorgesteld in aanwezigheid van regisseur Emma Luchini tijdens het Filmfestival Oostende. In ‘Un début Prometteur’ schittert Baetens aan de zijde van Fabrice Luchini (de vader van regisseur Emma Luchini) en Manu Payet. De prent vertelt het verhaal van Martin die zwaar gedesillusioneerd terugkeert naar zijn vader, een romantische tuinman op het einde van zijn carrière. Daar ontmoet hij de flamboyante Mathilde (vertolkt door Baetens) die alles zal veranderen. Net als in The Broken Circle Breakdown mag Veerle Baetens in ‘Un début prometteur’ haar zangtalent demonstreren. Bekijk hieronder alvast de trailer. 

Binnenkort kan je de actrice uit Overijse ook aan het werk zien in ‘Des nouvelles de la planète Mars’, een film van de Franse regisseur Dominik Moll. Daarin speelt Baetens een dierenactiviste met psychologische problemen.