reisbureau_taarten.jpg

Geen cruises maar appeltaarten voor Didier en Hilde

maa 9 nov 2020

Didier Broothaers en zijn vrouw Hilde Reyns baten al 14 jaar het reisbureau ‘Go for cruise’ uit in Vilvoorde. Maar de toeristische sector ligt grotendeels stil door de coronacrisis. Daarom storten Didier en Hilde zich op het bakken van appeltaarten. Met succes, want van de taarten wordt over heel Vlaanderen gesmuld.

De agenda van het reisbureau van Didier en Hilde ziet er leeg uit. Al voor volgend jaar zijn tientallen groepsreizen geannuleerd. Daarom koos het koppel de richting van, jawel, appeltaarten. Met succes. Ze zetten hun actie op Facebook en verspreidden het onder hun klantenbestand, waarop de bestellingen al snel volgden. Sinds korte tijd organiseren ze niet langer reizen, maar wel rondes om hun appeltaarten aan de man te brengen.

"Ze verkopen als zoete broodjes", zegt Didier Broothaers. "Ik denk dat we al aan zo'n 150 exemplaren zitten. Het vraagt toch wat organisatie, daarom werken we per dagen. Op dinsdag gaan we richting Oost-Vlaanderen en West-Vlaanderen. Woensdag Vlaams-Brabant en het Brusselse. Donderdag staat Limburg en Antwerpen gepland."