Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

60 extra jobs op Brussels Airport dankzij nieuwe hub van Chinees bedrijf

 

60 extra jobs op Brussels Airport dankzij nieuwe hub van Chinees bedrijf

Op Brucargo, de logistieke zone van Brussels Airport, is vandaag een nieuw magazijn van de Hongyuan Group ingewijd. Dat is een Chinese logistieke speler die internationaal actief is in de vrachtvlucht. Dankzij de nieuwe hub komen er 60 extra jobs op Brucargo.

De Hongyuan Group is al sinds vorig jaar actief op Brussels Airport en opent nu een nieuw magazijn van 8000 vierkante meter. Brussels Airport is het nieuwe Europese hoofdkwartier van het Chinese bedrijf. “We kunnen onze operaties nu uitbreiden, samen met onze partners op Brussels Airport”, zegt Cling Guo, directeur van Hongyuan Europa. “We hebben de ambitie om een toonaangevende speler te worden in de logistieke wereld rond Brussels Airport. In de toekomst willen we geleidelijk bijkomende internationale vrachtroutes toevoegen.” In het nieuwe magazijn zullen 60 extra mensen aan de slag kunnen. Zo zullen er in totaal een honderdtal werknemers actief zijn bij Hongyuan op Brussels Airport.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.