Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Annemieke is ‘love hunter’ voor mannen met status

 

Annemieke is ‘love hunter’ voor mannen met status

Zondag is het Valentijn. Het feest van de geliefden. Over de liefde weet Annemieke Dubois uit Oetingen bij Gooik misschien niet alles, maar toch bijzonder veel. Vorig jaar in oktober richtte ze het luxedatingbureau Jade en Jules op. Daarmee begeleidt ze single mannen met een hoge status. Het succes van de love hunter is enorm.

Enkele maanden geleden richtte Annemieke Dubois haar eigen datingbureau op: Jade en Jules. Geen gewoon datingbureau, want haar klanten zijn mannen met aanzien en status. Vaak gaat het om bedrijfsleiders die zich niet kunnen permitteren om een online profiel aan te maken op populaire datingsites zoals Tinder. “Ze kunnen online hun leveranciers, klanten of personeel tegenkomen en dat hebben ze liever niet”, zegt Annemieke. “Zij willen niet met hun fragiliteit en kwetsbaarheid zomaar te koop lopen. Voor hen ga ik op zoek naar een geschikte partner, waar die ook mag zitten. Als een love hunter ga ik de hele markt scannen van single vrouwen.”

Annemieke zet volledig in op wat ze noemt slow dating. Want door corona is onze consumptiemaatschappij geëvolueerd naar een duurzame maatschappij, ook op vlak van relaties. In de zogenaamde klik-date-delete methode gelooft ze niet.“In slowdating ga je naar de essentie. Je gaat kijken naar wat maakt dat je intellectueel, emotioneel en fysiek met iemand een connectie kan vinden. Een match vinden kan soms enige tijd duren. Het kan soms zijn dat ik 50 vrouwen moet interviewen alvorens ik de juiste kandidaat kan voorstellen aan één van mijn klanten”, aldus Annemieke.

Het volledige verhaal van de love hunter zie je vanavond in ons nieuws.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

SPORT 25/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 25 oktober.

NIEUWS 25/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 25 oktober.

Vlaanderen Regionaal 24/10/2021

In Vlaanderen Regionaal kijk je met Felice Dekens naar de leukste of meest spraakmakende reportages van de andere regionale zenders.

VIVA! Wijnen: Wijnkasteel Genoels-Elderen / Wijnkasteel Vandeurzen

In VIVA! Wijnen blikken we terug op onze uitstap naar 2 wijnkastelen die RINGtv vorig jaar organiseerde. Met onze kijkers brachten we een bezoek aan wijnkasteel Genoels-Elderen in het Limburgse Haspengouw en wijnkasteel Vandeurzen in het Vlaams-Brabantse Hageland.