art_acrobics.jpg

Art Acrobatics uit Dilbeek maakt publiek warm voor finale van Belgium’s Got Talent

woe 13 mei 2015

Art Acrobatics, met onder meer de Dilbeekse gymnaste Ineke Van Schoor, heeft vanmiddag in het Wijnegem Shoppingcenter een spetterend optreden gegeven. Op die manier willen ze het publiek voor zich winnen. Vrijdag staan ze immers in de finale van Belgium’s Got Talent en het is het publiek dat bepaalt wie de winnaar wordt.

Het acrotrio is sterk bezig. Vorig weekend behaalden de dames goud op  de wereldbeker Acrobatische Gymnastiek in Bulgarije. Maandag zaten ze opnieuw op de schoolbanken. En vanmiddag hebben Ineke Van Schoor uit Dilbeek, Julie Van Gelder en Kaat Dumarey hun beste acrobatisch beentje voorgezet in het Wijnegem Shopping Center. Op die manier hopen ze stemmen te kunnen ronselen voor Belgium’s Got Talent nu vrijdag op VTM. Afgaande op het enthousiasme van het publiek in Wijnegem is Art Acrobatics vrijdag alvast één van de favorieten. Een uitgebreid sfeerverslag krijg je vanavond in het nieuws op RINGtv. 

Bekijk hieronder hun prestaties van de voorbije weken in het VTM-programma 'Belgium's Got Talent'

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"30215","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"394","width":"610"}}]]