Diegem pakte eerste punt van dit seizoen

zon 11 sep 2022

In de tweede klasse B van het voetbal behaalde Diegem vandaag een eerste punt van het seizoen dankzij een late penalty save van Michiels. De partij tegen Lyra-Lierse eindigde 1-1. De vorige match tegen Capellen verloor Diegem met 3-1.

Lyra-Lierse begon sterk aan de partij en wist vrij snel te scoren. Diegem had het moeilijk om te spitsen en zag af. Tot Diegem iets voorbij het half uur gelijk maakte dankzij een owngoal van Volant.

Na de rust nam de intensiteit het over van de kwaliteit, maar het is vooral Diegem dat de beste kansen had met een schot tegen de paal. In de laatste minuut stonden de harten van de Diegem fans nog even stil toen Lyra-Lierse een penalty kreeg.

Maar doelman Michiels ontpopte zich tot held van de namiddag en zo pakte Diegem het eerste punt van het seizoen.