Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Dierenliefhebbers zamelen geld in voor operaties achtergelaten Missy

Dierenliefhebbers zamelen geld in voor operaties achtergelaten Missy

Op 25 juni werd Missy gedumpt aan het politiecommissariaat in Halle, samen met haar mandje, speelgoed en wat eten. Sindsdien verzorgt Dierenplezier Zennevallei het hondje, dat dringend operaties nodig heeft aan twee knieën. Daarvoor is Dierenplezier Zennevallei een geldinzameling gestart.

Bij Dierenplezier merkten ze al snel dat Missy niet goed kon stappen en één poot nooit gebruikte. Onderzoek wijst uit dat het vijfjarige hondje zelfs aan twee knieën een gescheurde kruisband heeft opgelopen. Volgens haar verzorgers een gevolg van verwaarlozing. Per knie kost de operatie zo’n 600 euro, dus 1.200 euro in totaal.

Een chirurg van dierenartsenpraktijk De Molenhoek in Ninove wil de operaties uitvoeren voor 900 euro, maar ook dat is nog veel geld voor Dierenplezier Zennevallei. Het dierenasiel is daarom een inzamelactie gestart. Als er voldoende geld bijeen gespaard wordt, wordt er gedacht aan een operatie die Missy nog beter kan helpen.

Het is de bedoeling dat Missy nadien geadopteerd wordt. Je kan je steentje bijdragen op het rekeningnummer BE89 7390 1377 2785 met als mededeling ‘Operatie Missy’.