Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Dit weekend première van ‘Storm over het Pajottenland’

Dit weekend première van ‘Storm over het Pajottenland’

Dit weekend is er de langverwachte première van ‘Storm over het Pajottenland’, een film van de Lennikse schoenmaker en regisseur Jan Van Reepingen.

Jan maakt dus niet alleen schoenen, hij maakt ook films. Vrijdag gaat 'Storm over het Pajottenland' in première, een thriller waarin meer dan 100 acteurs en figuranten uit het Pajottenland acteren. Zij komen van toneelgezelschappen uit onder meer Lennik, Gooik, Pepingen, Liedekerke en Vlezenbeek

Het verhaal gaat over commissaris Quin die samen met z'n team een ingewikkelde moordzaak moet oplossen. Er werd gefilmd op 34 locaties in het Pajottenland.  Schoenmaker Jan schreef een jaar aan het script, de opnames en de montage duurden twee jaar.  Een uitgebreide babbel met de regisseur krijg je vanavond in Cocktail, na het nieuws op RINGtv.

'Storm over het Pajottenland' wordt in de loop van september vertoond in Lennik, Vlezenbeek en Gooik. In voorverkoop zijn er al 800 tickets de deur uit. Enkel nu zondag zijn er nog plaatsen in Lennik. In december komen er extra voorstellingen. Bekijk hieronder alvast de trailer.