Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Druivenstreek loopt warm voor 'Felix, de musical'

Druivenstreek loopt warm voor 'Felix, de musical'

Vanavond vindt in Hoeilaart de première plaats van ‘Felix, de musical’. Het spektakel vertelt het verhaal van Felix Sohie, de man die als grondlegger van de druiventeelt onder glas Hoeilaart en omstreken een grote rijkdom schonk. Opvallend, op de planken staan maar liefst 380 mensen die bijna allemaal uit de Druivenstreek komen.

Kosten noch moeite werden gespaard om van de musical een spektakel te maken. Teksten werden zelf geschreven, historische muziek afgewisseld met nieuwe composities en een groot decor werd gebouwd in de sporthal van Hoeilaart. Naast de 380 mensen op het podium leiden nog eens 120 mensen de musical achter de schermen in goede banen. Wie nog een kaartje wil kopen, is er aan voor de moeite. De vijf voorstellingen zijn al een maand uitverkocht. In totaal zullen meer dan 3.000 mensen het spektakel dit weekend bewonderen.

 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

VIVA! Feestspecial Botanica Veltem

Bij tuincentrum Botanica uit Veltem kan je inspiratie opdoen voor de feestdagen op hun prachtige kerstmarkt.

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Feestspecial Valentino Schepdaal

Sinterklaas brengt een bezoek aan Valentino Chocolatier in Schepdaal. Hij ontdekt er hoe de chocoladen figuurtjes gemaakt worden.

NIEUWS 26/11/2021

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 26 november.