Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Expo Camiel Van Breedam in FeliXart Drogenbos verlengd

 

Expo Camiel Van Breedam in FeliXart Drogenbos verlengd

De expositie met het vroegere werk van Camiel Van Breedam in het FeliXart Museum in Drogenbos is wegens succes verlengd. Normaal liep de expo tot 24 januari 2021. Dat is nu 21 maart 2021 geworden. 

Camiel Van Breedam is één van de meest opmerkelijke Vlaamse kunstenaars van de na-oorlogse generatie. Hij laat zich graag inspireren door etnische culturen, maar ook door de natuur, de zee, de vooroorlogse avantgardekunst en de steenbakkerijen uit de Rupelstreek, waar hij geboren is.

In het FelixArt Museum, dat open is tussen kerst en nieuwjaar, kan je gaan kijken naar de 'abstracte werken'. Van Breedam maakte ze als prille twintiger tussen 1956 en 1962.

Alle info via deze link.
 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.