Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Extra besparingen bij Brussels Airport

 

Extra besparingen bij Brussels Airport

Brussels Airport Company moet extra besparen.  De uitbater van de luchthaven in Zaventem maakt daarvoor momenteel een plan op, in overleg met de vakbonden. Ontslagen zijn niet uitgesloten.

Corona legt de luchtvaarsector al sinds maart van dit jaar zo goed als lam en dat heeft zeer drastische gevolgen voor Brussels Airport. In oktober werd bijvoorbeeld amper 13 procent van het normale aantal reizigers opgetekend op de luchthaven van Zaventem. Brussels Airport Company voerde de voorbije maanden al een aantal besparingen door, maar dat blijkt niet genoeg. Wat precies in het nieuwe besparingsplan zal staan, is nog niet bekend. Maar ontslagen zijn niet uitgesloten, klinkt het.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.