Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Fitnesscentra in Vlaamse Rand zien toename Brusselse sporters

Fitnesscentra in Vlaamse Rand zien toename Brusselse sporters

Verschillende fitnesscentra in de Vlaamse Rand krijgen meer bezoekers over de vloer van sporters uit Brussel. Dat meldt Radio 2. Sporters wijken uit naar Vlaanderen om zo het COVID Safe Ticket te omzeilen dat je in Brusselse centra moet tonen.

De toename van Brusselse sporters merken ze alvast bij JIMS. De keten heeft fitnesscentra in Brussel, maar ook twee in de Rand: namelijk in Vilvoorde en Groot-Bijgaarden. In de Brusselse centra zien ze het aantal bezoekers met 20% dalen sinds de invoering van het COVID Safe Ticket vorige week. In de centra in de Rand stijgt het aantal bezoekers dan weer met 15%.

“Het gaat om mensen die nog niet volledig gevaccineerd zijn en dus nog geen coronapas kunnen voorleggen, maar ook om Brusselaars die niet gevaccineerd willen worden. Zij wijken uit naar de Vlaamse Rand om het COVID Safe Ticket te omzeilen”, zegt Francis Ottevaere van JIMS aan Radio 2.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

VIVA! Feestspecial Botanica Veltem

Bij tuincentrum Botanica uit Veltem kan je inspiratie opdoen voor de feestdagen op hun prachtige kerstmarkt.

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Feestspecial Valentino Schepdaal

Sinterklaas brengt een bezoek aan Valentino Chocolatier in Schepdaal. Hij ontdekt er hoe de chocoladen figuurtjes gemaakt worden.

NIEUWS 26/11/2021

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 26 november.