Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Geen nieuw congrescentrum en hotel op de Heizel

 

Geen nieuw congrescentrum en hotel op de Heizel

Neo 2, het project op de Heizel dat een groot congrescentrum en een hotel omvatte, is definitief begraven. Corona en de crisis is in de eventsector nekken Neo 2.

De Brusselse regering en de Stad Brussel laten volgens L’Echo hun plannen voor Neo 2 op de Heizel varen. De coronacrisis en de benarde situatie waarin de eventsector zich daardoor bevindt, leidden tot die beslissing. Geen congrescentrum voor 5000 deelnemers en een viersterrenhotel met 250 kamers dus op de Heizel. Neo, het winkel- en woonproject, komt er in principe wel.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.