Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Geert uit Roosdaal probeert opnieuw wereldrecord ellipti-GO te rijden voor goede doel

Geert uit Roosdaal probeert opnieuw wereldrecord ellipti-GO te rijden voor goede doel

Geert De Mulder uit Roosdaal probeert voor het goede doel opnieuw het wereldrecord ElliptiGO-rijden te verbreken. Dat doet hij opnieuw voor het goede doel, hij wil er Kom op tegen Kanker mee steunen. In 2020 slaagde hij erin om 560 kilometer af te leggen met zijn speciale fiets, nu legt hij de lat nog iets hoger.

 

 

 

Op zondag 3 september wil Geert De Mulder het wereldrecord ElliptiGO-fietsen verbreken op de Berendries in Brakel. Nu staat dat wereldrecord op 17u30 fietsen. Om dat minstens te evenaren moet Geert 140 keer de Berendries op en af rijden, goed voor 8.848 hoogtemeters. Hij begint er dan ook aan om 4 uur ’s morgens.


Geert wil van zijn wereldrecordpoging een totaalervaring maken en ook het publiek allerlei extra’s bieden. Daarom plant hij eet- en drinkkraampjes, ijsjes en vooral veel gezelligheid ter plaatse. Fans kunnen de Elliptigo, een fiets waarmee je precies staande rijdt, ook uitproberen.

Om zijn record tot een goed einde te brengen, maar vooral om extra centen in te zamelen voor het goede doel Kom op tegen Kanker, roept Geert op om een steuntje in de rug te geven. Recent kreeg hij in zijn familie zelf te maken met kanker, dat sterkt de Roosdaalnaar om het wereldrecord te verbreken.