Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Halse kunstenaar verzamelt 30 weggewaaide trampolines voor kunstwerken

 

Halse kunstenaar verzamelt 30 weggewaaide trampolines voor kunstwerken

Opmerkelijke oproep van Steven Lots, bekend als kunstenaar Capitain Etienne Beaucoup, in de nasleep van storm Ciara. De Hallenaar zocht naar weggewaaide trampolines. De man maakt er namelijk kunstwerken van. 

De oproep viel niet in dovemansoren. In een mum van tijd boden mensen hem een dertigtal exemplaren aan. Liedekerke, Halle, Dilbeek en Herne, vanuit de ruime omgeving van Halle reageerden mensen op de oproep. "Ik heb de kaap van 30 trampolines overschreden. Ik wil de mensen bedanken om te reageren. Ik ga eerst hiermee even aan de slag om ze allemaal verzameld te krijgen en bekijk dan waar ik het materiaal geraak", aldus Steven Lots.

Onder de naam van Captain Etienne Beaucoup maakt Steven al enkele jaren eigenzinnige en futuristische ruimtetuigen met het afgedankte materiaal. Zo verzamelde hij onlangs alle oude buizen uit de Halse Villa Servais.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.