Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Ish stelt vanavond nieuwe boek voor in Kruitfabriek

Ish stelt vanavond nieuwe boek voor in Kruitfabriek

De Vilvoordse danser, choreograaf en auteur Ish Ait Hamou stelt vanavond in de Kruitfabriek zijn nieuwe boek Cécile voor. Iedereen is welkom, de inkom is gratis.

Creatieve duizendpoot

Bij het grote publiek is Ish vooral bekend als choreograaf en jurylid van So You Think You Can Dance.  Maar zelf regisseert hij ook graag.  Hij maakte twee kortfilms en zijn ambitie om met beelden te werken neemt alsmaar toe.  Ish denkt en schrijft in beelden.  Een boekje vol creatieve ideeën ligt nog te wachten tot het moment daar is.  Of de tijd.  

Meest ambitieuze werkstuk tot nu toe

Van jongs af schrijft Ish verhalen en omdat hij zijn liefde voor dans en choreografie combineert met die voor woorden, omschrijft hij zichzelf liever niet als danser, choreograaf, schrijver of regisseur, maar als storyteller. Vorig jaar bracht Ish zijn eerste roman uit.  Van’Hart Hard’ werden 10.000 exemplaren verkocht.  Zijn tweede roman, Cécile is zijn meest ambitieuze werkstuk tot nog toe.

De Kruitfabriek Leest

Om 20u vanavond is Ish de centrale gast van 'De Kruitfabriek Leest', een literair project in de tijdelijke cultuurtempel van Vilvoorde.