Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Kinetix Lennik zoekt de meest fitte Pajot in ToBeFit-cup

 

Kinetix Lennik zoekt de meest fitte Pajot in ToBeFit-cup

In Lennik opende Kinetix Lennik vorige week de deuren. Dat is een gloednieuw paramedisch centrum waar kinesitherapie en personal training samenkomen. Om de opening te vieren, gingen ze bij Kinetix Lennik op zoek naar de fitste Pajot via een eigen versie van het programma De Containercup.

 

Kinetix Lennik doopte de Containercup om in de ToBeFit-cup. Daarbij kan je door het beoefenen van vijf sporten aantonen hoe fit je bent. Roeien, de bench press, fietsen, lopen, golfen en boogschieten, er is plaats zat in Kinetix om al die sporten te organiseren voor de cup. Het complex is 300 vierkante meter groot. “Dat is wat ons uniek maakt in de streek. We hebben een grote oefenzaal in deze voormalige loods. En de burelen van vroeger zijn drie kinépraktijken,” aldus personal trainer Jordi Buyse.

Bij Kinetix Lennik kan je zowel voor personal training als voor kinesitherapie terecht. “Onze bedoeling is zoveel mogelijk mensen aan het sporten te brengen, al dan niet na een sportblessure of operatie.” Dat is ook de bedoeling van de ToBeFit-cup die de opening van het complex moet vieren, want de winnaar krijgt vijf personal training-sessies cadeau.

Meer info over Kinetix Lennik vind je hier.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!

VIVA! Wijnen Vinea

VIVA! trekt naar Vinea in Eizeringen (Lennik). Bij de zussen Inge en Eva spat de liefde en de kennis voor wijnen ervan af. Hou alvast je agenda bij de hand, want binnenkort houden ze opendeurdagen.

Rondje Rand: In de Oude Smis van Mekinge

Dit weekend houden we halt 'In de Oude Smis van Mekingen', een landelijke herberg in Sint-Pieters-Leeuw. Naar verluidt bestaat deze kroeg al meer dan 165 jaar. Annie Stiens is de waardin van de vierde staat generatie en is nog lang niet van plan om er de brui aan te geven.

VIVA! Herfst Evolve Fashion Grimbergen

In VIVA! Herfst staat de volslanke mode centraal. Bij Evolve Fashion in Grimbergen zorgen Daphne en Pascale ervoor dat elke vrouw zich welkom voelt en elke klant zijn persoonlijkheid passend getoond wordt. Voorts krijg je heel wat tips, trends en meer info over hun modeshow mee.