Kon Tempo Overijse nog eens wat punten pakken?

zon 14 apr 2019

In de tweede amateurklasse A nam Tempo Overijse het gisteren op tegen Harelbeke, de nummer 10 in het klassement. Spannend voor Overijse, want gezien de ploeg tot voor dit weekend de voorlaatste plaats deelde met Eppegem, kon het met minder dan drie punten niet tevreden zijn.

Tempo Overijse koos meteen voor de aanval, maar kon zijn kansen niet waar maken. Eén keer kon Borahsasar na een voorzet van Niels Heyvaert de bal binnen koppen, maar de scheidsrechter keurde het doelpunt af wegens buitenspel.

In de tweede helft van de wedstrijd waren er weinig spannende momenten te beleven. Dat vertaalt zich ook in de eindscore: 0-0. Een resultaat waar Tempo Overijse niet veel mee opschiet.

“De eerst twintig minuten hadden we nochtans wel doelkansen,” aldus trainer Donald Meeus van Tempo Overijse. “We wisten dat het een stevige, fysieke tegenstander zou worden. Als je dan niet scoort, breekt de wedstrijd ook niet open.”

Degradatiezone
“De laatste matchen zullen we moeten winnen,” weet speler Jens Heyvaert. “Wel goed dat we vandaag de nul houden, het had erger kunnen zijn,” vult hij aan.

Om uit de degradatiezone te blijven, moet Tempo Overijse de komende wedstrijden winnen.