Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Leerlingen Sint-Godelieve-Instituut Lennik volgen les op de loopband

 

Leerlingen Sint-Godelieve-Instituut Lennik volgen les op de loopband

Leerlingen van het Sint-Godelieve-Instituut in Lennik volgen les terwijl ze een loopband stappen. De school kreeg 10 loopbanden cadeau van een plaatselijk fitnesscentrum. Een primeur voor Vlaanderen.

Het was het lokale fitnesscentrum Fit Nation dat de 10 loopbanden gratis wegschonk aan het Sint-Godelieve-Instituut. Daar zijn niet alleen de leerlingen maar ook de leraars maar wat blij met de gift. "Op die manier geven we de leerlingen de kans om tijdens de les te bewegen", zo luidt het. "Leerlingen zitten sowiesi te veel stil en op deze manier komen ze aan een flinke portie dagelijkse beweging."

4 Klassen van het Sint-Godelieve-Instituut zijn nu uitgerust met 2 loopbanden. Op die manier kunnen de leerlingen de lessen volgen terwijl ze tegen een rustig tempo van 2 tot 3 kilometer per uur op de loopband stappen. 

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

NIEUWS 19/10/2021

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 19 oktober.

SPORT 18/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 18 oktober.

NIEUWS 18/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 18 oktober.

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!