Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Man slachtoffer van zinloos geweld in Vilvoorde

Man slachtoffer van zinloos geweld in Vilvoorde

In Vilvoorde is gisteravond een man het slachtoffer geworden van zinloos geweld. Toen hij om sigaretten ging in een nachtwinkel, werd hij in mekaar geslagen.

Didier Arrasse uit Vilvoorde keerde gisteravond terug van een etentje met z’n vrouw en dochtertje. Onderweg naar huis stopte de man nog even bij een nachtwinkel om sigaretten te halen. “Terwijl mijn vrouw en dochter in de auto zaten te wachten, werd ik uit het niets aangevallen door een aantal jongeren. Ik kreeg verschillende slagen in mijn gezicht, met als resultaat een kaak die op twee plaatsen is gebroken en een hoofdwonde”, vertelt Didier. Didiers vrouw belde de politie. Die kwam snel ter plaatse, maar de daders waren intussen gevlucht.

De politie en het parket van Halle-Vilvoorde onderzoeken de zaak. “Aan de hand van de elementen die we nu hebben, lijkt er geen concrete aanleiding te zijn voor de feiten”, zegt Sabine Lievens van het parket. “Er zijn nog geen verdachten in beeld. De lokale politie VIMA zet het onderzoek naar de feiten verder.”