Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Onderzoek naar moord op drogist afgesloten

Onderzoek naar moord op drogist afgesloten

Het onderzoek naar de moord op drogist Johan Verhaeghe uit Kampenhout is afgesloten. Dat schrijft Het Laatste Nieuws. Drie jaar nadat de man met een nekschot werd afgemaakt op zijn oprit, lopen alle sporen naar mogelijke verdachten dood. Het is weinig waarschijnlijk dat er nog een proces komt.

Er zijn alleen maar vraagtekens in het onderzoek naar de moord op Verhaeghe. In de nacht van 3 op 4 mei 2016 werd hij met een nekschot vermoord op de oprit van zijn woning in Kampenhout. Speurders kwamen te weten dat Verhaeghe een buitenechtelijke relatie had met een jonge Thaise masseuse uit Zaventem en onderzochten of zijn vrouw hem had laten vermoorden. Zij werd een tijd opgepakt en in verdenking gesteld. Toch kan haar niks ten laste gelegd worden. Ook werd in het professionele milieu van Verhaeghe rondgekeken. Verkocht hij een grote hoeveelheid zwavelzuur aan criminelen?

Drie jaar na de mysterieuze moord is het onderzoek afgesloten. Behalve de echtgenote van Verhaeghe is er nooit een echte andere verdachte geweest. Het parket moet nu beslissen wat er zal gebeuren.