Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Paradise City live op Facebook.com/RINGtv.be

Paradise City live op Facebook.com/RINGtv.be

Toen bleek dat zomerfestivals niet konden doorgaan, gingen de organisatoren van Paradise City op zoek naar een alternatieve manier om publiek en artiesten alsnog - op afstand - samen te brengen. Het resultaat is een intiem feestje op het water op 1 en 2 juli waarbij social distancing wordt gegarandeerd door de vlotten van waarop het publiek de artiesten zal kunnen bewonderen. Het geheel wordt tussen 18u en 22u live gestreamd via de Facebookpagina van RINGtv.

 

Een Corona-proof festival organiseren lijkt een onbegonnen taak. Maar met een beperkt publiek, een riante slotgracht, een 25-tal vlotten en veel goede wil, is Paradise City 2020 toch een feit. Op 1 en 2 juli zullen telkens zo’n 200 gelukkigen aan Kasteel Ribaucourt in Perk vanop hun eigen, 8-persoons bubbelvlot , dobberend 1 op het water kunnen genieten van een zestal live- en DJ-sets, die tegelijk ook live zullen worden gestreamd worden onder meer via de Facebook-pagina van RINGtv.

De stream wordt opgevat als een heus interactief festival waarbij mensen thuis samen met vrienden ook kunnen plaatsnemen in virtuele bootjes en op die manier ei zo na hetzelfde beleven als het live publiek.

Line-up op 1 juli: ÂME (Live), DTM FUNK, LEAFAR LEGOV (Live)

Line-up op 2 juli: BERAADGESLAGEN, CHARLOTTE ADIGÉRY, LOLA HARO

Volg de streaming telkens vanaf 18u op www.Facebook.com/RINGtv.be