Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Politie ontmantelt 'woonplaats' onder brug Ring rond Brussel

Politie ontmantelt 'woonplaats' onder brug Ring rond Brussel

De politie is vorige week samen met Brussel Mobiliteit een opruimingsactie gestart onder een brug van de Ring rond Brussel. Ter hoogte van de Zuunstraat, op de grens van Anderlecht, Sint-Pieters-Leeuw en Drogenbos, was een woonplaats ingericht tussen het wegdek en de onderkant van de brug.

De erbarmelijke woonplaats bevond zich aan een brug achter de COOVI-school en de Ikea-winkel van Anderlecht, vlakbij het Kanaal Brussel-Charleroi. Sinds vorige week is de politie er samen met Brussel Mobiliteit de plaats aan het opkuisen. Er werd al volle container afval geruimd. Ook werd vastgesteld dat de bewoners elektrische aftapinstallaties gebruikten. Uit de openbare straatverlichting werd elektriciteit gehaald, die vervolgens werd aangesloten op een kookvuur. De plek zal ook beter beveiligd worden nadat alles is opgeruimd. De sociale diensten ontfermen zich over de mensen die er woonden.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

VIVA! Feestspecial Botanica Veltem

Bij tuincentrum Botanica uit Veltem kan je inspiratie opdoen voor de feestdagen op hun prachtige kerstmarkt.

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Feestspecial Valentino Schepdaal

Sinterklaas brengt een bezoek aan Valentino Chocolatier in Schepdaal. Hij ontdekt er hoe de chocoladen figuurtjes gemaakt worden.

NIEUWS 26/11/2021

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 26 november.