Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Reisbureaus draaien overuren door aanslagen

Reisbureaus draaien overuren door aanslagen

De luchthaven van Zaventem blijft zeker nog tot en met zondag gesloten. Door het dichtblijven van Brussels Airport draaien de reisbureaus in ons land overuren. Zij proberen een oplossing te vinden voor al hun klanten die getroffen zijn. 

Voor alle passagiers die normaal gezien in Zaventem zouden vertrekken of landen, moet er een alternatief gezocht worden. “Dinsdagmorgen is iedereen onmiddellijk naar kantoor gekomen en hebben wij de mensen gecontacteerd die die dag nog moesten vertrekken of landen. In de eerste plaats proberen we hen gerust te stellen en hen concrete informatie te geven over mogelijke alternatieven”, vertelt ons Katie Rollier van Rantour Affligem.

Door het paasverlof is het sowieso druk bij de reisbureaus. Maar met de gebeurtenissen van de voorbije week was het alle hens aan dek. “Het is een drama waar je je niet kan op voorbereiden. En dit is ook zeer emotioneel. Als reisbureau ben je er immers van dichtbij bij betrokken. Gelukkig had iedereen enorm veel begrip”, aldus Rollier.