Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Samuel De Wever van Destiny uit Zaventem is Vlaamse Jonge Ondernemer 2015

Samuel De Wever van Destiny uit Zaventem is Vlaamse Jonge Ondernemer 2015

Samuel De Wever, oprichter van het Zaventemse bedrijf Destiny, is de winnaar van de JCI award Vlaamse Jonge Ondernemer 2015. JCI is een wereldwijde organisatie van jonge, ondernemende mensen tussen 18 en 40 jaar, gedreven door een gezond idealisme.

Creatieve en duurzame jonge ondernemer

Met meer dan 350 aanwezigen was de finale van de JCI award Vlaamse Jonge Ondernemer 2015 een groot succes. De award wordt jaarlijks uitgereikt aan een ondernemer jonger dan 40 jaar, die zich onderscheidt als creatieve en duurzame ondernemer.

Een vakkundige jury, samengesteld uit oud-winnaars, ervaringsdeskundigen uit beroepsorganisaties en specialisten uit de privésector, beoordeelde de dossiers van de vijf finalisten. Zij kozen voor Samuel De Wever van het Zaventemse bedrijf Destiny.

Gestart op 15 jaar

Samuel is gestart op zijn 15 jaar, samen met zijn broer. Destiny is een telecombedrijf met een uitgesproken focus op middelgrote bedrijven. Destiny heeft 52 mensen in dienst en behaalde in 2014 een omzet van 9.5 m Euro. Over de laatste 5 jaar groeiden ze jaarlijks met gemiddeld meer dan 70%. Destiny kende dus een heel snelle groei en viel in het verleden al meermaals in de prijzen.

Samuel is ‘ondernemer in hart en nieren’ en kwam daarom als winnaar uit de bus.  Hij ging de concurrentie aan met een monopolist. Zijn strategisch doorzicht en passie voor ondernemen zorgden ervoor dat hij op heel moeilijke momenten toch de durf had om door te zetten. 

Foto: Jurgen Limbourg