Speelt Grimbergen de finale van de Beker van Brabant?

zon 23 feb 2020

Dit weekend stonden de halve finales in de Beker van Vlaams-Brabant op het menu. Bij de mannen nam Grimbergen het op tegen Bierbeek. Een spannende match, want in de eerste provinciale staan beide ploegen broederlijk naast elkaar op de vierde plaats. De verliezer werd rechtstreeks uitgeschakeld vanmiddag, dus wie sneuvelde net voor de finale?

Beide ploegen keken de kat uit de boom in het begin van de partij, maar later komt de wedstrijd op gang. Aan het eind van de eerste helft bleef het 0-0.

In de tweede helft nam Grimbergen het heft in handen, maar dat mocht niet baten. Ook al stapelde de ploeg de beste kansen op, Bierbeek bleek de sterkste te zijn. Na negentig minuten beslisten de penalty’s dat Bierbeek een finaleticket krijgt voor de Beker van Brabant.