Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Steekpartij op trein in Linkebeek

Steekpartij op trein in Linkebeek

Er is  een gewonde gevallen bij een steekpartij op een trein in  Linkebeek. Een man zou er zijn ex-partner hebben aangevallen. Het parket van Halle-Vilvoorde onderzoekt de zaak. Op sociale media postte de vrouw afgelopen maand nog een filmpje waarin te zien is hoe haar ex-partner haar lastigviel.

Het incident deed zich voor tussen het station van Sint-Genesius-Rode en Holleken in Linkebeek. Een 41-jarige man zou er zijn 30-jarige ex-partner hebben neergestoken. Het slachtoffer werd met een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis, maar zou niet in levensgevaar verkeren. De politiezone Rode, spoorwegpolitie, Infrabel, NMBS en het gerechtelijk labo kwamen ter plaatse om de steekpartij te onderzoeken. Dat had gevolgen voor het treinverkeer richting de hoofdstad. Van de dader ontbreekt voorlopig elk spoor.

Het slachtoffer postte vorige maand een filmpje waarop te zien is hoe ze lastig gevallen wordt door haar ex-partner. De man zou haar al een half jaar bedreigd hebben. "Ik ben zo moe, help mij alsjeblief", slaakte ze toen een noodkreet.

 

Foto: Mozkito