Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Tekstschrijfster en actrice Mary Boduin (Asse) blikt terug op leven Ann Christy

Tekstschrijfster en actrice Mary Boduin (Asse) blikt terug op leven Ann Christy

In de productie ‘Dat heet Gelukkig Zijn’ bladert actrice en tekstschrijfster Mary Boduin uit Asse in wat ze noemt ‘haar mooie dagboek’. In de voorstelling haalt ze ook herinneringen op aan haar vriendin Ann Christy voor wie ze onder meer de hits ‘Dag vreemde man’ en ‘Gelukkig zijn’ schreef. De première vindt vanavond plaats in GC De Muze in Meise. 

Wat hebben Ann Christy, Louis & Günther Neefs, Liliane Saint-Pierre, Jo Vally, Anneke Soetaert, Rita Deneve of Samantha met elkaar gemeen? Ze hadden allemaal ooit songs op hun repertoire staan van tekstschrijfster en actrice Mary Boduin. Voorts speelde Mary 10 jaar bij de KVS in Brussel, stond ze aan de zijde van Louis de Funès op het witte doek en was ze 2 jaar artistiek directeur in het Mudra van Maurice Béjart.

Nu Mary Boduin 75 jaar is geworden beklimt ze opnieuw het podium met de productie ‘Dan heet dan Gelukkig Zijn’. In de voorstelling staat ze ook uitgebreid stil bij haar vriendschap met Ann Christy van wie ze afscheid moest nemen in 1984.

Een bloemlezing krijg je de volgende maanden in verschillende CC’s en bibliotheken in Vlaanderen. De première vindt vanavond plaats om 20u in de Muze van Meise.  Mary wordt muzikaal begeleid door zangeres Nathalie Schoonbaert en pianist Dirk Van der Linden. De regie is in handen van regisseur en musicalacteur Geoffrey Debondt.