Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Ternat en Leeuw maken zich op voor StraPatZen

Ternat en Leeuw maken zich op voor StraPatZen

Dit weekend is er een nieuwe editie van StraPatZen, het straattheaterfestival in het Pajottenland en de Zennevallei. Op zaterdag kan je terecht in het Colomapark in Sint-Pieters-Leeuw. Zondag trekt StraPatZen naar een afgesloten domein rond het gemeentehuis van Ternat. Voor beide locaties is een Covid Safe-ticket vereist. Voor de acts in het Colomapark moet je bovendien een ticket aankopen.

 

StraPatZen is intussen een gekend straattheaterfestival. Artiesten uit binnen- en buitenland laten er hun strafste kunsten zien, van trapeze over vuurspuwen tot clownerie.

Om het festival dit jaar te kunnen laten plaatsvinden, werkt de organisatie met het Covid Safe Ticket. Wie ouder is dan 12 jaar en een negatieve PCR-test of herstelcertificaat kan voorleggen of kan aantonen dat hij volledig gevaccineerd is, mag de festivalzone binnen en moet geen mondmasker dragen en afstand houden. De organisatie is er zich van bewust dat dit wachttijden aan de toegang met zich mee zal brengen en vraagt bezoekers om op tijd te komen.

Meer informatie vind je op www.strapatzen.com

Foto: archief