urbanus2.png

Urbanus speelt op Pinkpop in Nederland

woe 25 feb 2015

Naast Robbie Williams, Avicii en The Foo Fighters staat er een opvallende naam op de affiche van Pinkpop. Meer bepaald Urbanus en de Brusselse rockgroep De Fanfaar zullen op zondag 14 juni het beste van zichzelf geven in het Nederlandse Landgraaf.

Pinkpop, dat is het Werchter van Nederland. En op zondag 14 juni staan er ook 2 Belgische acts geprogrammeerd: Oscar & The Wolf en Urbanus & De Fanfaar.

Een echt rockfestival is wellicht een nieuwe uitdaging voor de bekendste inwoner van Tollembeek. Dat het Pinkpop is geworden hoeft niet te verbazen. Urbanus is immers goed bevriend met organisator Jan Smeets die ook het management van de lolbroek voor zijn rekening neemt.

Urbanus toerde ook vorige zomer met de Fanfaar langs heel wat festivals en zomerevenementen. Tijdens deze optredens worden de grootste Urbanus-hits door de Fanfaar  in een rock-‘n-roll jasje gestopt. Urbanus vertelde er meer over in onze ZINA-uitzending van 1 augustus 2014. 

[[{"type":"media","viewmode":"mediaoriginal","fid":"26513","attributes":{"alt":"","class":"media-image","height":"339","width":"610"}}]]