Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Verkeersellende in Zaventem groter dan verwacht

Verkeersellende in Zaventem groter dan verwacht

Ondanks de herfstvakantie is er in en rond Zaventem aardig wat verkeersellende als gevolg van werkzaamheden aan enkele belangrijke verkeersassen.  De hinder is groter dan verwacht.  

Volgend jaar wordt het Woluwedal heringericht tussen de kruispunten met de Leuvensesteenweg in Sint-Stevens-Woluwe en de Oudstrijderslaan in Kraainem. Vorige maandag startte Eandis met voorbereidende werkzaamheden ter hoogte van het Woluwedal. Het gevolg was heel wat heel wat verkeersellende ondanks de herfstvakantie.  Maar ook op de E40 en de Ring rond Brussel moest je aanschuiven door werkzaamheden aan het op- en afrittencomplex in Sterrebeek.

Vanaf 17 november zal de verkeersellende alleen maar toenemen.  Dan wordt er gewerkt op de Leuvensesteenweg ter hoogte van de Oudstrijderslaan op de grens met Kraainem.  Vanaf dan is er geen verkeer mogelijk in de richting van de Ring rond Brussel.  Eén week later is de andere rijrichting aan de beurt. Er wordt een omleiding voorzien via de E40 en de Ring rond Brussel.  Eandis verwacht vanaf half november ook heel wat verkeershinder op de Statieplaats de Oudstrijderslaan en de Tramlaan.

Voor meer details kan u terecht op www.wegenenverkeer.be