Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Vorstenpaar bezoekt MS Centrum Melsbroek

 

Vorstenpaar bezoekt MS Centrum Melsbroek

Een drukke dag voor het koningspaar gisteren. Na het Te Deum en het defilé in Brussel ter gelegenheid van de nationale feestdag, brachten koning Filip en koningin Mathilde nog een bezoek aan het Nationaal MS Centrum in Melsbroek. Daar behandelen ze mensen met multiple sclerose, een chronische aandoening aan het centrale zenuwstelsel, met heel uiteenlopende symptomen.

Om kwart voor zeven gisterenavond kwam het vorstenpaar samen met hun kinderen prins Gabriël, prins Emmanuel en prinses Eléonore aan bij het Nationaal MS Centrum in Melsbroek. Twee jaar geleden al werden ze voor het zestigjarige bestaan van het centrum uitgenodigd, pas vandaag konden ze dat verzoek inwilligen. De koninklijke familie sprak met de patiënten, hun familie en de medewerkers.

Een verslag zie je vanavond in ons nieuws.

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

NIEUWS 19/10/2021

Bekijk hier het nieuws van dinsdag 19 oktober.

SPORT 18/10/2021

Bekijk hier de sport van maandag 18 oktober.

NIEUWS 18/10/2021

Bekijk hier het nieuws van maandag 18 oktober.

Beestig goed bezig! Afl.02

In ‘Beestig goed bezig’ bezoeken we mensen die zich inzetten voor het welzijn van de dieren. Dierenarts Peter Mievis geeft enkele tips hoe je het best een huisdier kan houden. En we gaan langs bij Pascale die een erkende Cattery heeft. Schattiger dan dit wordt het niet!