Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Welke 'Masked Teacher' wordt mascotte van schoolproject?

Welke 'Masked Teacher' wordt mascotte van schoolproject?

Na The Masked Singer, het populaire zangprogramma op vtm waarbij bekende sterren gemaskerd punten proberen te scoren, is er in Wambeek bij Ternat nu ook The Masked Teacher. De voorbije vijf weken ging het personeel van gemeentelijke basisschool De Kiem op zoek naar een mascotte voor hun project School is cool. En die mascotte is een gemaskerde leraar die de leerlingen konden kiezen in The Masked Teacher.

GBS De Kiem in Wambeek wil inzetten op het aanleren van sociale vaardigheden. Dat doet de school via het project School is Cool. Elke maand wordt daarvoor een nieuw thema gelanceerd, dat bekend wordt gemaakt in de aanwezigheid van een mascotte. Die mascotte is eigenlijk een gemaskerde leraar. Negen leraars namen de uitdaging aan en probeerden de leerlingen in wekelijkse battles en filmpjes te overtuigen van hun talenten, zonder dat de leerlingen wisten wie ze waren. Dat deden ze via hun alter ego’s, zoals Bunny, Alpaca, Haai en Smurf.

In ons nieuws kom je te weten welke Masked Teacher de wedstrijd won en dus mascotte wordt van het School is Cool-project.