stephex1.png

Wereldtop jumping in Wolvertem

woe 28 aug 2019

Vanaf vandaag tot en met zondag worden weer 50.000 bezoekers verwacht op de zesde Stephex Masters Jumping in Wolvertem, deelgemeente van Meise. Het evenement wint jaar na jaar aan uitstraling en ontvangt opnieuw de absolute wereldtop. Publiekslieveling wordt vast het Belgische team dat vorige week Europees kampioen werd.

De organisatie van Stephan Conter krijgt er dit jaar nog een extra dimensie bij door de successen van de nationale ruiters en amazones. Vorige week won het Belgische team immers goud op het EK jumping in Rotterdam en de volledige équipe tekent hier present. Maar ook de absolute wereldtop in de sport, met o.m. Olympische kampioenen Eric Lamaze en Steve Guerdat, weet Wolvertem liggen. De Stephex Masters staan bijzonder hoog aangeschreven, omwille van de piste van topniveau en de niet geringe prijzenpot, met o.a. een Audi Q7 voor de eindwinnaar.

Toch benadrukt het evenement telkens dat het geen elitaire bedoening wil zijn: de organisatoren van de Stephex Masters zetten de deuren wagenwijd open voor paardenliefhebbers van alle slag en zorgen ook voor randanimatie voor het hele gezin. Het evenement vindt nog tot nu zondagnamiddag plaats op de terreinen langs de Linthoutseweg in Wolvertem.