Hogeschool Odisee in Dilbeek krijgt na 20 jaar nieuwe sitemanager

don 7 maa

Marleen Mostinckx is de nieuwe sitemanager van de campus van de Odisee-hogeschool in Dilbeek. Haar voorganger Ghislaine Geerits gaat op pensioen, en verlaat de hogeschool na een carrière van 27 jaar, met twee decennia als sitemanager op de teller.

Sinds 2004 stond Ghislaine Geerits aan het roer als sitemanager van campus Dilbeek, en ze zal er dan ook erg gemist worden. "Haar gedrevenheid en warm hart voor studenten, collega's én de campus zorgden voor een levendige en mooie campus", klinkt het bij haar collega's. Ook Ghislaine zal de campus erg missen, en blikt terug op vele mooie jaren. "Het was een carrière vol variatie en uitdagingen, waarin ik mijn passie en expertise kon delen om het leven en werken op de campus zo aangenaam en professioneel mogelijk te maken. Ik ben dankbaar voor de kansen die ik kreeg en trots op het resultaat: een prachtige campus waar studenten gedijen, samen met gedreven collega’s."

Ghislaine Geerits geeft de fakkel door aan Marleen Mostinckx, die vanaf deze maand met volle goesting start aan haar nieuwe functie. Na een 23 jaar bij de VDAB gewerkt te hebben, begint ze nu aan een nieuw hoofdstuk in haar loopbaan. “De onderwijswereld lijkt me een boeiende en inspirerende werkomgeving. Als sitemanager wil ik inzetten op verbinding en samenwerking met alle betrokkenen, zowel binnen als buiten de campus. Volgend academiejaar verhuist de lerarenopleiding Secundair Onderwijs van Brussel naar Dilbeek. Dat is meteen een mooi project waar ik graag mee mijn schouders onder zet."