In Overijse lanceren Open VLD, Groen en Verenigd Overijse: TEAM 3090

don 29 feb

In Overijse trekken meerderheidspartijen Open VLD en Groen in oktober met een nieuwe naam naar de kiezer: Team 3090. Het kartel zal samenwerken met de pas opgerichte politieke vereniging Verenigd Overijse.

“Team 3090 wil gaan voor de ontwikkeling van een welvarend en zorgzaam Overijse. We willen de Overijsenaren op ‘1’ zetten met plannen voor hun dorp, hun wijk en hun straat”, zegt huidig schepen voor Open VLD – Groen, Sven Willekens.

Peter Lombaert, ook schepen in Overijse voor Open VLD - Groen: “Team 3090 wil onder meer werk maken van veilige woonstraten waar het ook aangenaam fietsen en wandelen is.”

Het blauw-groene kartel gaat voor een samenwerking met Verenigd Overijse, de politieke beweging die onlangs het levenslicht zag. Alan Pauwels : “Verenigd Overijse ontstond als een onafhankelijke politieke beweging, los van elke nationale politieke partij. Onze focus ligt voor de volle 100% op lokale aangelegenheden. We konden ons dan ook vinden in het project Team 3090 dat van Overijse een plaats wil maken waar iedere inwoner zich thuis en goed in zijn vel voelt.”

Meer in ons nieuws.