RSCA Futsal-speler Steven Dillien
© RSCA Studio

Dillien loodst RSCA Futsal naar tweede opeenvolgende finale van de play-offs

zat 18 mei

RSCA Futsal heeft zich geplaatst voor de finale van de play-offs. Nadat het vorige week al won in Charleroi, was het ook gisteravond te sterk voor de Carolo’s. In de Belleheide in Roosdaal won paarswit met 4-1. In de finale wacht Hasselt of Antwerpen.

Charleroi loerde in de eerste helft vooral op de tegenaanval, paarswit had moeite om het blok te ontwrichten. Net voor de rust bracht Dillien Anderlecht 1-0 voor, maar meteen daarna prikte Rahou tegen: 1-1 bij de rust. Na de pauze nam paarswit dan toch afstand van Charleroi: Dillien maakte z’n tweede en derde van de avond, Campas zette de 4-1 eindstand op het bord.

In de finale wacht Hasselt of Antwerpen. Antwerpen sleepte een derde wedstrijd uit de brand. Het eerst duel verloor het met 6-4, gisteren won het met 7-4 van Hasselt. De derde wedstrijd maandag moet beslissen wie tegenstander wordt van RSCA Futsal, dat voor de tweede opeenvolgende keer landskampioen kan worden. Voorganger Halle-Gooik kroonde zich eerder al zes keer tot kamioen.