knipsel.jpg

Govok Gooik kent geen genade voor Kruikenburg Ternat

zon 19 jan 2020

In de tweede divisie van het volleybal staan de dames van Govok Gooik stevig aan de leiding. Ze versloegen gisteren de buren uit Kruikenburg Ternat met 3-0.

Aanvankelijk zijn beide ploegen aan elkaar gewaagd, al loopt de thuisploeg geleidelijk aan uit tot 15-11. Nadien is er geen houden meer aan en loopt Govok Gooik uit tot 25-18. De eerste set is binnen.

In de tweede set is het aanvankelijk ook Govok Gooik boven. Toch slagen de bezoekers er in om terug te komen tot 19-17. Maar uiteindelijk haalt Govok ook de tweede set binnen met 25-19.

In de derde set neemt Govok Gooik weer meteen afstand en loopt het uit tot 9-4. Tot twee keer toe kunnen de bezoekers een achterstand van 5 punten goedmaken. Het wordt nog heel spannend, maar Govok versaagt niet en wint ook de derde set met 27-25.

3-0 voor Govok Gooik dat zo zijn revanche beet heeft voor de verloren heenmatch. Govok staat stevig aan de leiding in tweede divisie B. Na de degradatie van vorig seizoen willen de dames van Govok Gooik weer een niveau hoger spelen. Ze zitten alleszins goed op schema om dat doel te bereiken...