Kampenhout blijft in gevarenzone na verlies tegen Wetteren

zon 31 maa 2019

In de derde amateurklasse A van het voetbal blijft Kampenhout in de degradatiezone na een 0-1 verlies tegen Wetteren, de tweede in de stand.

Het begint nochtans niet slecht voor Kampenhout, maar een kopbaldoelpunt van Meylemans wordt al na 10 minuten afgekeurd door de scheidsrechter. Bij Kampenhout begrijpen ze er niets van.

Het antwoord van Wetteren laat niet op zich wachten: een kopbal van Van De Sompel wordt van de lijn gekeerd, Wetteren is ook heel gevaarlijk op stilstaande fases.

Daarop krijgt Kampenhout 2 mooie kansen via De Boeck en Van Grunderbeeck, maar scoren is dit seizoen echt moeilijk voor de thuisploeg. Voor de rust krijgt De Boeck nog een mooie kans, maar het blijft na 45 minuten 0-0.

Echt uitgespeelde kansen zijn er na de rust niet, tot Lo Giudice op het uur de bezoekers op voorsprong brengt. Het antwoord van Kampenhout laat niet lang op zich wachten, er komen nog een paar kansen. Wetteren mist nog een strafschop (na een fel aangevochten beslissing van de scheids) en De Boeck krijgt nog de ultieme kans om gelijk te maken, maar vergeefs.

Eindstand 0-1, een slechte zaak maar Kampenhout mag fier zijn op de match die het vandaag speelde.