Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Kimeli en co verbeteren Belgisch record op Ekiden

Kimeli en co verbeteren Belgisch record op Ekiden

Het Runners' lab Athletics, het team met onder meer Beerselnaar Isaac Kimeli heeft vandaag het Belgisch record op de Ekiden aardig wat scherper gesteld. In het Koning Boudewijnstadion in Brussel liep het team in een tijd van 2u04'02" bijna 3 minuten sneller dan het nationale record van 2005.

 

De Ekiden-wedstrijd was al aan z’n 17e editie toe vandaag. Meer dan 600 teams van elk zes atleten legden samen een marathon af. Het Runners' lab Athletics met onder meer Isaac Kimeli, Simon Debognies en Robin Hendrix uit onze regio, verpulverde het Belgisch record. Ei zo na ging het Europese record er ook aan.  

NET GEMIST

NET GEMIST

Nieuws

VIVA! Feestspecial Botanica Veltem

Bij tuincentrum Botanica uit Veltem kan je inspiratie opdoen voor de feestdagen op hun prachtige kerstmarkt.

VIVA! Wijnen: Op wijnuitstap met RINGtv

Van 3 tot 5 december vindt in Court-Saint-Etienne opnieuw het Salon Saint-Vincent du Vin et du Fromage plaats. Begin november trokken de kijkers van RINGtv naar een soortgelijke wijnbeurs in Spy. Voorts brengen we een bezoek aan het Domaine Viticole du Chenoy, het levende bewijs dat België...

VIVA! Feestspecial Valentino Schepdaal

Sinterklaas brengt een bezoek aan Valentino Chocolatier in Schepdaal. Hij ontdekt er hoe de chocoladen figuurtjes gemaakt worden.

NIEUWS 26/11/2021

Bekijk hier het nieuws van vrijdag 26 november.