Overslaan en naar de algemene inhoud gaan

Machelen ondergaat de wet van de sterkste tegen Haasrode Leuven

Machelen ondergaat de wet van de sterkste tegen Haasrode Leuven

In de 3e nationale van het volleybal ontving Machelen thuis Haasrode Leuven B. Een erg belangrijke match want beide ploegen stonden vooraf samen op de 3e plaats

Het waren de bezoekers die furieus startten, ze duwden Machelen meteen met de rug tegen de muur: 0-7. De thuisploeg raapte al de moed bij elkaar en probeerde terug te slaan. Dat lukte ook want gaandeweg kwam Machelen terug tot 17-20. Toch waren het bezoekers die de eerste set binnenhaalden met 21-25.

Machelen tapte uit een ander vaatje in de tweede set. Ze hielden lang gelijke tred met de bezoekers tot die weer een versnelling hoger schakelden en kloof sloegen tot 13-19. Machelen kwam ook nu weer terug maar toch mocht het niet baten. Haasrode Leuven won ook de tweede set, met 19-25.

In de derde set wisten de bezoekers meteen een kleine voorsprong uit te bouwen 7-11. Die leken ze vast te houden tot het einde maar Machelen kwam terug tot 22-22. Maar ook deze keer konden ze de set winnen. Haasrode Leuven deed dat wel 22-25 en won zo  met 0-3.